ADF Dag – Endnu et vellykket arrangement

Grant Roland og DOUG - ADF dag

Grant Roland og DOUG – ADF dag

Så fik vi lige et arrangment mere med mere end 30 tilmeldte. Det var rigtigt godt at se så mange mennesker, der havde valgt at tilbringe hele dagen sammen med DOUG og Oracle’s Grant Roland, for at høre om ADF og ADF Mobile.

Grant, var god til at præsentere indholdet på en måde, så folk kunne forstå hvad de forskellige ting kunne bruges til, og de forskellige live kode demonstrationer, fik virkelig vist hvor langt Oracle er nået med produktet.

Grant Ronald under en af demonstrationerne

Grant Ronald under en af demonstrationerne

Undervejs var der masser af spørgsmål fra alle de “gamle” forms folk, som både ville høre hvordan ADF kunne håndtere kendte problemstillinger, men samtidig også fik spurgt ind til hvordan man løste udfordringer i en mere kompleks arkitektur som ADF og dertil hørende komponenter.

Som lovet ville jeg prøve at skaffe materialet fra Grant, men han skrev at i stedet for slides, ville han meget hellere give links til samme information, men steder hvor de er præsenteret bedre: Grant Ronald – ADF Materiale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.