DOUG problem-knuser brainstorm 2. december

Som et alternativ til vores kaffemøder afprøver vi en ny idé fra vores medlem Kim Berg Hansen – et møde uden præsentationer og foredragsholder hvor vi i stedet brainstormer og sparrer med hinanden omkring at knuse et bestemt problem.

Det konkrekte eksempel er en aldrende XAL applikation med data i Oracle, hvor der skal re-nummereres pseudokey for 600 millioner rows pga. applikationen ikke kan håndtere integers over 32 bit. Det betyder massive updates, men der er bare mange begrænsninger der gør at ikke alle måder at gøre det på er velegnede.

Problemstillingen kan være relevant for rigtig mange og der må være mange der har erfaringer med forskellige måder at udføre sådanne updates effektivt.

De flinke folk hos thansen.dk har stillet opgaven og giver som tak en 2-retters middag. Vi mødes på Restaurant Maven i Nikolaj Kirke 2. december kl. 14.30 med middag ca. kl. 18.

Tilmelding straks (og absolut senest mandag) til kbh {snabel-a} thansen.dk (med information om du er med til middagen samt evt.særlige madbehov).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.