DOAG 2020 CONFERENCE

Den tyske brugergruppes DOAG 2020 CONFERENCE afholdes i år online fra d. 17-19. november. Vores europæiske moderorganisation (EOUC) udlodder i den forbindelse nogle få gratis billetter til eventet til medlemmer af de europæiske brugergruppers medlemmer.

Hvis du er interesseret i at komme i betragtning til en fribillet, så send en mail med dit DOUG brugernavn, dit fulde navn og email-adresse til president@doug.dk inden kl. 17 mandag d. 9/11 og gerne før.

Du skal være opmærksom på at dette ikke er en garanti for en fribillet. Hvis du vinder en fribillet, vil du modtage en email med kode så du kan registrere dig gratis. DOUG står ikke for udlodningen og agerer i denne forbindelse udelukkende som videreformidler af din information til EOUC.

https://2020.doag.org/en/home/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.